Werken bij Ricoh

Wat ga je dan doen? Onze klanten vooruithelpen. De leiding pakken om organisaties slimmer, efficiënter en met meer plezier te laten (samen)werken. Zo wordt verandering jouw specialiteit. Ga jij ervoor? 

Onze cultuur: People first

Vooroplopen in technologie. De meest betrouwbare partner zijn in de digitale transformatie. Bouwen aan duurzame relaties met onze klanten en partners. Dat vraagt om out of the box denken, vernieuwing brengen en uit je comfortzone stappen.   Natuurlijk alles samen met fijne, bevlogen collega’s. In een organisatie die altijd in beweging is. Past dit bij jou? Dan zijn we zeker een match.

Grenzeloze ontwikkelkansen

Bij Ricoh is er volop aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, in elke fase van je carrière. Volg trainingen via het online learning platform, inclusief leiderschapsprogramma’s voor managers. Of groei door: binnen jouw vestiging, daarbuiten óf internationaal. Alles is mogelijk. Je regisseert het zelf. Lees welk groeipad je toekomstige collega's hebben gekozen: 


Hybride werken? Of course!

De vrijheid om te werken waar, wanneer en hoe je wilt. Bij Ricoh richt je je dagen flexibel in. Ons uitgangspunt: 50/50 thuis en op kantoor. Ook je werktijden kies je zelf, als dit bij je functie past. Alles voor een gezonde werk-privébalans. 

Focus op vitaliteit

Lekker, gezond en plezierig werken begint met aandacht voor je mentale en fysieke welzijn. Daarom kun je rekenen op een uitgebreid vitaliteitsprogramma: Today for Tomorrow.

Een warm welkom voor iedereen

Verandering en vernieuwing brengen? Dat lukt niet zonder bijzondere combinaties van perspectieven, achtergronden, kennis en ervaring. We omarmen verschillen. Diversiteit en inclusie zijn verweven in alle lagen van onze organisatie, als onderdeel van onze strategie.

Maatschappelijk betrokken

Werken bij Ricoh betekent werken in een organisatie die haar verantwoordelijkheid pakt. Zo werken we samen met maatschappelijke partners. En elke collega kan jaarlijks twee werkdagen aan een sociaal-maatschappelijke bijdrage besteden.

Kies jij ook voor verandering?

Ontdek onze vacatures en solliciteer.

Top