Kom binnen bij Ricoh Europe Netherlands

Ricoh Europe is de overkoepelende organisatie van alle Ricoh-salesorganisaties in de EMEA-regio. Ricoh Europe heeft twee locaties: één in Londen (het strategisch hoofdkantoor) en één in Amstelveen (het tactisch hoofdkantoor). Bij laatstgenoemde ga jij aan de slag.

Onze organisatie

Ricoh Europe is de drijvende kracht van de Ricoh-salesorganisaties in de EMEA-regio. Ricoh Europe zet de koers uit voor o.a. de strategie en marketingcommunicatie. In Amstelveen richten we ons onder andere op het productmanagement voor alle organisaties. 

Lijnen uitzetten

Binnen ons productportfolio zetten we de lijnen uit voor alle producten en diensten. Daarnaast hebben we een 3e-lijns productsupport-afdeling voor alle technische vraagstukken over onze producten. Ook leveren we regionaal support op het gebied van Learning & Development, IT en marketing.

Onze vestiging

Ons kantoor in Amstelveen is een modern, open kantoor-verzamelgebouw. Extra leuk: je deelt het gebouw met o.a. je collega’s van Ricoh International. Dat betekent: een internationale omgeving, waar tal van nationaliteiten en culturen zijn vertegenwoordigd. Onze voertaal is Engels.

Samen werken, samen lachen

Hard werken? Zeker. Maar samen lachen en vieren vinden we óók belangrijk. We zien je graag op onze zomerbarbecue en het nieuwjaarsfeest. Ook organiseren we periodiek een social activity day. Dan zetten we ons samen in voor de maatschappij. Zo hebben we bijvoorbeeld het Amstelpark opgeruimd en opgeknapt.

Kom ook eens binnen bij...

Ricoh Europe Supply Chain

Een vlekkeloze distributie van alle oplossingen naar onze klanten in de EMEA. Klinkt goed? Bij Ricoh Europe Supply Chain in Bergen op Zoom regel jij het.


Stap binnen

Ricoh Nederland

Hart voor commercie? In ‘s-Hertogenbosch vind je het hoofdkantoor van Ricoh Nederland: de sales- en serviceorganisatie van Ricoh in Nederland.


Stap binnen

Ricoh International

Ricoh International, is de internationale salesorganisatie van Ricoh. Je hebt contact met onze distribiteurs en zorgt voor succesvolle salesresultaten Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. 

Stap binnen

Kies jij ook voor verandering?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van het verhaal van Gemus? Wij maken graag kennis met je.


Ontdek onze vacatures en solliciteer. 

Top