Today for Tomorrow

Plezierig en gezond werken. Nu én in de toekomst. Bij Ricoh doen we daar alles aan, met het vitaliteitsprogramma ‘Today for Tomorrow’. Een greep uit de mogelijkheden.

Speciaal verlof

Naast je vakantiedagen heb je dagen die je flexibel kunt inzetten voor speciaal verlof. Denk aan noodgevallen, voor korte of lange tijd zorgen voor je kinderen of naasten, zwangerschaps-/ouderverlof en adoptieverlof, trouwerijen, uitvaarten en verhuizingen.

Social Return Days

Bij Ricoh krijg je twee werkdagen per jaar vrij voor vrijwilligerswerk. Denk aan meedoen met opruimacties, trainingen geven aan en werken met kinderen met een sociaaleconomische achterstand en zorgdragen voor ouderen of gehandicapten. 

Preventief consult

Heb je vragen over je gezondheid, maar heb je (nog) geen klachten? Dan ben je van harte welkom bij het HR-servicecenter. Dan plannen zij een afspraak voor jou in bij de bedrijfsarts voor een preventief consult. 

Werkcoaching of (on)betaald verlof

Natuurlijk bestaat er ook een andere kant: dat het lichamelijk of geestelijk even minder goed gaat, met jou of een naaste. Of je kunt door omstandigheden niet of minder werken. Dan is (on)betaald verlof of coaching mogelijk.

Carrièreadvies en e-Learnings

Welke kant wil je op als professional? Breng je ambities en doelen in kaart en krijg advies van een coach. Ontwikkel jezelf via ons e-learningplatform iLearn. Hier kies je uit tal van vakinhoudelijke, communicatie- en leiderschapstrainingen. 

(Fiscaal) voordelig sporten

Voordelig sporten? Of toe aan een nieuwe fiets? Dankzij onze samenwerking met FiscFree zijn al je vitaliteitsuitgaven btw-vrij. Plus: Ricoh draagt bij. Namelijk 100 euro per fiets en 50 euro per jaar voor je sportabonnement.

Persoonlijk & Team Fitplan

Fitter worden, (leren) ontspannen en méér energie en motivatie krijgen? Met het Persoonlijk óf Team Fitplan geef je dit alles een boost. Voor jezelf of met je team. Onder begeleiding van een coach, online of op locatie.

… En nog veel meer

Stoppen met roken? Prettig en gefocust werken tijdens de overgang? Meer financieel inzicht krijgen? Ook hiervoor bieden we programma’s en trajecten aan.  

Ga ook voor plezierig en gezond werken, met maximale vitaliteit.

Ontdek onze vacatures en solliciteer.

Top