Kom binnen bij Ricoh Nederland

Welkom in Den Bosch. Hier vind je de sales- en serviceorganisatie van Ricoh in Nederland. Met ruim 500 bevlogen collega’s ontzorgen we onze klanten met mooie, innovatieve oplossingen waarmee zij hun werkplek écht voor zich laten werken. 

Internationale kansen, Bossche gezelligheid

Ricoh Nederland is onderdeel van Ricoh Europe, en kent een echte Bossche cultuur. Voor jou betekent dat: de kansen en zekerheid van een internationale speler. Terwijl je kunt bouwen op je collega’s in een hecht, persoonlijk en betrokken team. 

Ons (hybride) kantoor

Wees welkom in ons kantoor Campus Hambaken, waar je kunt werken, ontmoeten, groeien, ontspannen en bewegen. Ons kantoor is ingericht op dynamisch en hybride werken. Met moderne vergaderruimtes, creatieve ruimtes, ontmoetingsplekken, een koffiebar en sportgelegenheid. Of kies ervoor om flexibel te werken op een van de zes kantoorcampussen door heel Nederland.

Van townhall tot zomerbarbecue

Als collega’s onder elkaar blijven we graag betrokken. Maandelijks word je bijgepraat in een townhall over de ontwikkelingen binnen onze organisatie. En bij een Bossche cultuur horen natuurlijk ook gezellige borrels en uitjes. Zoals de zomerbarbecue en teamuitjes.

Samenwerking Avantage

Sinds 2021 hebben we onze krachten gebundeld met IT-dienstverlener Avantage. Zo kunnen we onze klanten maximaal bedienen rondom de inrichting van de moderne werkplek, cloudservices, een betrouwbare IT-infrastructuur en cybersecurity. Eén en één is drie met Avantage.

Kies jij ook voor verandering?

Ben jij enthousiast geworden na het verhaal van Ruoling? Wij maken graag kennis met je.  Ontdek onze vacatures en solliciteer. 

Kijk ook eens binnen bij…


Ricoh Europe Supply Chain

Een vlekkeloze distributie van alle oplossingen naar onze klanten in de EMEA. Klinkt goed? Bij Ricoh Europe Supply Chain in Bergen op Zoom regel jij het.Stap binnen


Ricoh International

Ricoh International, is de internationale salesorganisatie van Ricoh. Je hebt contact met onze distribiteurs en zorgt voor succesvolle salesresultaten Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. 

Stap binnen


Ricoh Europe Nederland

Ricoh Europe is de overkoepelende organisatie van alle landen in de EMEA. In Amstelveen vind je de product-managementafdeling van Ricoh Europe.


Stap binnen

Top