Ontdek Ricoh 

Waar en hoe we werken verandert. Nieuwe werkvormen bepalen onze toekomst. Ook technologieën veranderen razendsnel. Net als de behoeften van organisaties, hun medewerkers en klanten. Bij Ricoh spelen we daarop in.

Laat je werkplek voor je werken

We helpen werkend Nederland bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur. Zodat onze klanten hun werkplek écht voor zich laten werken. Veilig, efficiënt en duurzaam.

Duurzaam veranderen

Verandering brengen betekent ook: toewerken naar een duurzame, circulaire en inclusieve samenleving. Lees hoe we als organisatie daarin de leiding pakken.

Toen en nu

"Al meer dan 85 jaar pionier in nieuwe manieren van werken."

Ricoh werd opgericht in 1936 door Kyoshi Ichimura. Sindsdien zijn we altijd in beweging. We zetten in op verandering, voor onszelf én voor anderen. Dat begon met de ontwikkeling van gevoelig papier, printers en faxen. Vandaag de dag ondersteunen we organisaties ook met slimme digitale diensten. Zodat zij hun werkplek écht voor zich laten werken.

Waar ga jij werken?

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is Ricoh actief in meer dan 200 landen en regio’s. Vier entiteiten vind je hier bij ons, in Nederland. Waar loop jij straks binnen? 

Ricoh Nederland B.V.


Heb jij een hart voor commercie? In ‘s-Hertogenbosch vind je het hoofdkantoor van Ricoh Nederland: de sales- en serviceorganisatie van Ricoh in Nederland.


Ricoh International B.V.

Ricoh International, gevestigd in Amstelveen, is de internationale salesorganisatie van Ricoh. Je hebt contact met onze dealers, verspreid over Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij zorgt voor succesvolle salesresultaten in deze regio’s.

Ricoh Europe Supply Chain Management B.V.

Een vlekkeloze distributie van alle oplossingen naar onze klanten in EMEA. Klinkt goed? Bij Ricoh Europe Supply Chain in Bergen op Zoom regel jij het.


Ricoh Europe Netherlands B.V.

Ricoh Europe is de overkoepelende organisatie van alle landen in de EMEA. In Amstelveen vind je de productmanagement-afdeling van Ricoh Europe.Onze klanten

Kom je werken bij Ricoh? Dan maak je het verschil voor organisaties in tal van branches. Jij helpt hen vooruit. Door klantgericht te handelen, open te staan voor nieuwe ideeën en oplossingen aan te reiken voor hun uitdagingen.  
Reken op een breed portfolio, in klanten én in producten en diensten. Lees hoe wij verandering brengen bij onder meer Nike, Elkien en Fabory.

Pak jij hierin straks jouw rol? 


Nike

Lees hoe we de facturatie van Nike versnelden én zo bijdroegen aan een betere cashflow. Dankzij de ontwikkeling van een geïntegreerd e-archiveringssysteem en e-facturatieproces.

Lees de case

Elkien

Lees hoe we voor thuiscorporatie Elkien de cybersecurity verbeteren, met o.a. een vulnerability scan en awareness-trainingen voor medewerkers.


Lees de case

Fabory

Lees groothandel Fabory dankzij ons innovatieve platform ruim 140.000 orders per jaar razendsnel omzet in cXML-formaat en verwerkt via hun SAP-systeem. Ook helpen we Fabory met robotisering om processen verder te stroomlijnen.
Lees de case

Wil jij organisaties ook helpen met nieuwe manieren van werken?

Ontdek onze vacatures en solliciteer.

Top