Kom binnen bij Ricoh International

Daar waar Ricoh geen vestiging heeft, werken we samen met lokale distributeurs. Het gaat dan bijvoorbeeld om alle landen in Afrika en delen van het Midden-Oosten en Oost-Europa. Bij Ricoh International help jij deze distributeurs vooruit. Goed voor hen, én goed voor Ricoh!

Distribiteurs ondersteunen

De lokale distributeurs zijn onze ‘saleskanalen’ in de landen waar Ricoh geen kantoor heeft. Via de distributeurs verkopen wij onze oplossingen, waaronder kantoor- en productieprinters, lockers, interactieve whiteboards en vergaderoplossingen. Zeker de helft van alle collega’s bij Ricoh International is dan ook salesprofessional.

Daarbij ondersteunen we onze lokale distributeurs zoveel mogelijk bij de verkoop. Bijvoorbeeld op commercieel, financieel en strategisch gebied. We verzorgen contracten en grijpen continu kansen om het aantal partnerships uit te breiden.

Ons kantoor

Het kantoor van Ricoh International vind je in Amstelveen. In dit kantoorverzamelgebouw zijn ook de collega’s van Ricoh Europe Netherlands gevestigd. Het is een internationale omgeving, met collega’s met de meest uiteenlopende nationaliteiten. Onze voertaal is Engels.  

Pluspunt: bijzondere landen

De distributeurs waar jij contact mee hebt opereren vanuit de meest bijzondere landen. Van Saudi-Arabië, Oman en Israël tot Soedan en Tunesië. Spreekt dit je aan? Dan ben jij bij Ricoh International zeker op je plek.

Collega's en partners ontmoeten

Bij Ricoh International werken we verspreid over verschillende landen. Daarom komen we in elk geval twee keer per jaar één dag samen op kantoor. We combineren dit altijd met een gezellige activiteit, zoals een kookworkshop, samen dineren, mountainbiken en/of een overnachting op een bijzondere locatie. Ook organiseren we elk jaar een voetbaltoernooi in Salou met alle Ricoh-entiteiten in Europa.


Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse Partner Conference. Hier komen we samen met meer dan 200 partners en alle collega’s. Dit event vindt elk jaar in een ander land plaats.

Kijk ook eens binnen bij...

Ricoh Nederland

Hart voor commercie? In ‘s-Hertogenbosch vind je het hoofdkantoor van Ricoh Nederland: de sales- en serviceorganisatie van Ricoh in Nederland.

Stap binnen

Ricoh Europe Supply Chain

Een vlekkeloze distributie van alle oplossingen naar onze klanten in de EMEA. Klinkt goed? Bij Ricoh Europe Supply Chain in Bergen op Zoom regel jij het.

Stap binnen

Ricoh Europe Netherlands

Ricoh Europe is de overkoepelende organisatie van alle landen in de EMEA. In Amstelveen vind je de product-managementafdeling van Ricoh Europe.

Stap binnen

Kies jij ook voor verandering?

Ben jij enthousiast geworden na het verhaal van Paul en Miguel? Wij maken graag kennis met je.   


Ontdek onze vacatures en solliciteer. 

Top