Kom binnen bij Ricoh Europe Supply Chain Management

In het West-Brabantse Bergen op Zoom staat het centrale distributiecentrum van Ricoh Europe Supply Chain Management. Hier zet je je samen met ruim 100 collega’s in voor de distributie van onze oplossingen naar onze klanten in de EMEA-regio.

Leidend in logistiek

Vanuit het distributiecentrum leveren we logistieke diensten aan meer dan 26 Ricoh-salesorganisaties in de EMEA-regio. We voorspellen de vraag, coördineren het voorraadbeheer en verzorgen de opslag en distributie van onze Ricoh-oplossingen.

Onze locatie

Ons distributiecentrum is strategisch gelegen in Bergen op Zoom. Stap binnen in de lichte, moderne hal en vervolg je weg naar de ruime kantooromgeving - met uitzicht op het magazijn van 50.000 m2, maar liefst 8 voetbalvelden groot. Alle werkzaamheden die plaatsvinden in het warehouse besteden we uit aan DHL, waarmee we een langdurige samenwerking hebben. 

Ontspanning

Ons centraal gelegen bedrijfsrestaurant is de ontmoetingsplek, waar we elkaar als collega’s altijd goed weten te vinden. Ook voor een efficiënte samenwerking met onze partners van DHL. Dagelijks ontmoeten we elkaar onder het genot van verse broodjes en variërende gerechten. Verder kunnen collega’s en partners in ons restaurant even ontspannen door middel van een dartboard, pooltafel en tafelvoetbaltafel.

Van forecasting tot order fulfilment

Met een dagelijkse doorvoer van meer dan 12.000 bestellingen zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Van transport, demand en supply planning en order fulfilment tot efficiënte warehouse operations. Bij Ricoh Europe Supply Chain kom je terecht in een jong team met veel analytisch vermogen.

Sporten en borrelen

Lekker werken? Ja zeker! En tijd voor ontspanning is er ook. Als collega’s organiseren we regelmatig activiteiten. We zien je graag bij onze tennis- en padeltoernooien, gezellige borrels en andere uitjes. Jouw ideeën zijn welkom.

Kies jij ook voor verandering?

Ben jij enthousiast geworden na het verhaal van Martijn? Wij maken graag kennis met je.  


Ontdek onze vacatures en solliciteer. 

Kijk ook eens binnen bij...


Ricoh Europe Netherlands

Ricoh Europe is de overkoepelende organisatie van alle landen in de EMEA. In Amstelveen vind je de product-managementafdeling van Ricoh Europe.Stap binnen


Ricoh International 

Ricoh International, is de internationale salesorganisatie van Ricoh. Je hebt contact met onze distribiteurs en zorgt voor succesvolle salesresultaten Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. 

Stap binnen


Ricoh Nederland

Hart voor commercie? In ‘s-Hertogenbosch vind je het hoofdkantoor van Ricoh Nederland: de sales- en serviceorganisatie van Ricoh in Nederland.Stap binnen
Top