We vormen een hecht team, ook met verschillende afdelingen en de verkooporganisaties.

Iris van Zundert

Order Fulfilment Supervisor

We vormen een hecht team, ook met verschillende afdelingen en de verkooporganisaties.

Iris van Zundert

Order Fulfilment Supervisor

In alle vrijheid werken, in een informele en professionele sfeer

Het relatief jonge, diverse en internationale team: dat was de reden waarom ik enthousiast werd om bij Ricoh Europe Supply Chain Management (RESCM) te werken. Het viel mij meteen op dat hier de mens écht centraal staat. Ook heerst er een hele gezellige sfeer.

Vanaf het begin van mijn loopbaan bij RESCM, werk ik op de afdeling Order Fulfilment. Binnen deze afdeling heb ik veel groei doorgemaakt. Zo ging ik van een coördinerende rol naar een specialistenrol. Uiteindelijk kwam ik terecht in de functie Supervisor Order Fulfilment.

Leidinggeven en relatiemanagement
Als supervisor ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor een team van coördinators en specialisten binnen Order Fulfilment. Ik geef ze zoveel mogelijk vrijheid in hoe ze hun werk doen – het management doet hetzelfde voor mij. Dit vind ik een prettige manier van werken.

Daarnaast zijn mijn team en ik verantwoordelijk voor het relatiemanagement van een aantal Ricoh-verkooporganisaties in Europa. Alle verzoeken en vragen vanuit deze organisaties komen bij mijn team binnen. Ik stem met de verkooporganisaties af over onder andere een optimale en tevreden samenwerking, voorraden en transport.

Nieuwe producten
Organisaties printen minder, maar Ricoh levert meer dan alleen printers. We streven ernaar onze klanten compleet te ontzorgen, waarbij we oplossingen aanbieden die verder gaan dan alleen printers. Zoals digitale documentoplossingen, vergaderruimteoplossingen en lockers. Het leuke hieraan is dat ons assortiment verder uitbreidt, wat mooie uitdagingen met zich meebrengt.

"Ricoh stimuleert continue verbetering op een heel prettige manier."

Wat mijn werk prettig maakt
Het leukste aan mijn werk vind ik de contacten met collega’s van de verkooporganisaties en de band die we met elkaar opbouwen. Ook vind ik Ricoh flexibel en meedenkend. Ik kan mijn werk op mijn eigen manier invullen, zowel op kantoor als thuis, én Ricoh stimuleert continue verbetering op een heel prettige manier. Ze benadrukken niet zozeer wat er fout gaat, maar kijken juist mee naar wat er beter kan.

Een hecht team
Ik zou de cultuur bij Ricoh omschrijven als informeel en professioneel. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Je kunt iedereen makkelijk aanspreken en iedereen heeft flexibele werkplekken. Zelfs de CEO en het management. We vormen een hecht team, ook met verschillende afdelingen en de verkooporganisaties.

Informeel en professioneel samenzijn
Ricoh organiseert vaak leuke en ontspannende momenten voor de onderlinge verbinding. Bijvoorbeeld Thirsty Thursday, de maandelijkse borrel na werktijd, kerstborrels en zomerfeesten. Daarnaast heeft Ricoh de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het persoonlijk welzijn van alle collega’s. Voorbeelden hiervan zijn een uitgebreid vitaliteitsprogramma en trainingen op persoonlijk vlak voor het leren van soft skills.

"Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid."

De beste oplossing voor iedereen
Ricoh legt steeds meer focus op de gehele Europese supply chain. Die stopt niet bij Bergen op Zoom, maar gaat door totdat het product bij de eindklant is. Samen hebben we oog voor het bredere proces, zodat we gezamenlijk de beste oplossing voor iedereen in de keten creëren.

Volop persoonlijke ontwikkeling
Ook is er bij Ricoh veel mogelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb bijvoorbeeld een waardevolle leiderschapsopleiding, vitaliteitstraining en loopbaancursus gevolgd. Ricoh kijkt altijd naar de volgende stap die je als medewerker wilt zetten. Heb je behoefte aan bepaalde trainingen, dan is er veel mogelijk bij Ricoh.

Wil jij ook groeien in je carrière? 
Heeft het verhaal van Iris jou geïnspireerd? Wij ontmoeten je graag. Ontdek onze vacatures en solliciteer.

 

 

 

Top