Aan de slag als Major & Strategic Account
  als salesprofessional bij Ricoh Nederland

Grote (internationale) corporate organisaties ondersteunen om anders en beter te werken, met jouw expertise over de Ricoh-oplossingen. Tegelijk: relaties en prospects enthousiasmeren en commerciële kansen grijpen. Is dat wat jij het liefste doet? Voor ons Major & Strategic Accounts-team zijn wij op zoek naar bevlogen, ondernemende Sales professionals. Ontdek hoe het is om te werken bij Ricoh Nederland.

Als Sales professional in ons moderne hoofdkantoor in Den Bosch maak je deel uit van een echte salesorganisatie. Hier werk je samen met zo’n 70 Sales-collega’s. Er zijn verschillende teams met specifieke expertise in klantsegmenten of type dienstverlening (bijvoorbeeld communicatie dienstverlening, document management of outsourcing).

Top 1000 klanten

Als Sales professional in het Major & Strategic Accounts-team kun je rekenen op mooie opdrachten bij de top 1000 klanten in Nederland. Je bent veel op pad en gaat vaak naar relaties en prospects. Het gaat om grote – en vaak ook internationale – organisaties in de private én publieke sector. Organisaties die volop in ontwikkeling zijn en steeds meer digitaal werken. Dat vraagt onder meer om een andere inrichting van de bedrijfsprocessen en middelen binnen de organisaties. Als Sales professional geef jij invulling aan deze hulpvraag en ondersteun jij onze relaties in de digitale transformatie die zij doormaken.

Essentieel: brede kennis

En dat is een mooie uitdaging. Want soms is de klantvraag heel specifiek, maar vaak ook niet! Dat maakt de gesprekken razend interessant. De wensen lopen uiteen van “we willen verder digitaliseren” tot “we hebben een specifiek vraagstuk, maar weten niet hoe we hier invulling aan kunnen geven”. Reken erop dat je vaak een gesprek in gaat, waarbij je vooraf geen idee hebt wat de klant exact nodig heeft. Aan jou de taak om de kansen te spotten en de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor is het belangrijk dat je een breed gesprek voert en weet hoe de business zich ontwikkelt zodat jij waarde toe kunt voegen.

Eigen klantomgeving

Natuurlijk hoef je niet álles zelf te weten. Je kunt altijd terecht bij de experts van onze verschillende afdelingen. Plus: als Sales professional in het Major & Strategic Accounts-team krijg jij jouw eigen klantomgeving. Met relaties en prospects in vergelijkbare segmenten. Zodat je gaandeweg veel expertise opdoet en weet wat er bij deze organisaties zoal speelt.

Opleidingsmogelijkheden

Als internationale speler krijg je bij Ricoh alle kans om jezelf verder te ontwikkelen en je vakinhoudelijke kennis te verrijken. Bijvoorbeeld binnen het ‘Sales Excellence Programma’, ons meerjarig opleidingsprogramma met vakgerichte trainingen waarbij je je verder certificeert voor Professional Sales, Master Sales en Executive Sales. Je blijft je constant ontwikkelen tijdens jouw loopbaan.

Echte salescultuur, positieve sfeer

Verrijk jij straks ons team? Dan kun je rekenen op een sterke salescultuur. We zijn echte ondernemers en altijd op zoek naar groei. We willen winnen, onderscheidend zijn en vooral: mooie resultaten boeken voor onze relaties. Successen vieren? Dat doen we ook. Er heerst een open en positieve vibe. We zien elkaar ook graag buiten kantooruren, zoals tijdens de vrijdagmiddagborrel. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Bekijk de video

Benieuwd wat werken bij Ricoh nog meer zo mooi maakt? Bekijk de video!

Solliciteer

Is de rol van Sales professional in het Major & Strategic Accounts-team jou op het lijf geschreven? Lees de vacatures en solliciteer direct. We maken graag kennis met je.

Top