Beste salesprofessional: ontdek
  onze kansen en je bent verkocht

Ricoh salesorganisatie

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is Ricoh actief in meer dan 200 landen en regio’s. Ricoh Nederland vormt met zo’n 700 medewerkers een belangrijke sales & serviceorganisatie binnen Ricoh EMEA. In een dynamische omgeving waarin technologische mogelijkheden en de hoeveelheid data in snel tempo toenemen, helpt Ricoh klanten vooruit met vernieuwende producten en diensten. Met slimme print- en scanoplossingen, IT- en communicatieproducten en software. Werken in onze salesorganisatie betekent werken in het hart van onze onderneming, samen met ondersteunende afdelingen met als gezamenlijk doel: een tevreden klant.

Salesprofessionals gezocht!

Wil jij werken bij een internationale organisatie? Bij Ricoh krijg je de kans om te werken bij een sterk merk waar sales ‘core business’ is en groei in je loopbaan vanzelfsprekend.  Wij bieden salesprofessionals diverse aantrekkelijke voordelen, die je helpen om je verder te professionaliseren, je netwerk uit te breiden en je persoonlijk te ontwikkelen. Wil jij ook gewoon de beste worden in sales? Bekijk onze vacatures.

Sales Excellence Programma

Een meerjarig opleidingsprogramma om je salestalent door te ontwikkelen. In je eerste jaar neem je deel aan diverse vakgerichte trainingen die uiteindelijk leiden tot een certificering als Professional Sales. Daarna stroom je door naar trainingen voor het Master Sales en uiteindelijk Executive Sales certificaat. Gedurende het programma ontvang je intensieve begeleiding en maak je kennis met toppers in het vak.

Lid Sales Management Association SMA

Ricoh Nederland is partner van de Sales Management Association SMA. De SMA is een platform voor commercieel succes en het fundament voor het delen van kennis, kunde en best practices. Het platform voor commercieel succes wat jou gaat helpen je professioneel verder te ontwikkelen, je netwerk uit te bouwen en biedt de mogelijkheid jezelf te laten registreren als Sales Professional in het erkende SMA Salesregister. Dit sluit mooi aan op het Sales Excellence Programma. Je behaalde certificaten worden vastgelegd in het SMA register.

Sales-events

Bouwen aan groeiende relaties. Als collega’s onderling én met onze klanten. Daar investeren we in. Daarom organiseren we bij Ricoh het hele jaar door sales-events:

– Salesdag
Elk jaar komen we met alle salesafdelingen bijeen voor de kick-off. Ontmoet je collega’s, ontdek de laatste vakinhoudelijke ontwikkelingen en praat bij tijdens een gezellige borrel.

– Customer Value Challenge
Tijdens de Customer Value Challenge ga je in verschillende salesteams op locatie bij een klant aan de slag met een casus. Wie wint de strijd en komt tot het meest innovatieve idee?

– Relatie-events
Gedurende het jaar vinden er verschillende relatie- en partnerevents plaats. Het doel: onze relaties nóg beter leren kennen, in een ongedwongen setting.

Aantrekkelijk portfolio: zowel qua klanten als producten & diensten

Ricoh is een organisatie in ontwikkeling. Naast printdiensten versterken we snel en stevig onze positie op het gebied van document- en vergaderoplossingen en (IT-)diensten. Met dit brede portfolio, en met de kennis en ervaring van onze mensen, helpen we klanten om anders en efficiënter te werken. Ook jij kunt bijdragen aan die verandering en het verschil maken voor onze klanten. Laat je inspireren op de pagina ‘onze klanten’, ga naar ricoh.nl of bezoek ons contentplatform WerkTrends.nl.

Top Employer

Ook in 2022 heeft Ricoh Nederland weer het keurmerk Top Employer verdiend. We hebben uitmuntend gescoord in de categorieën Talent Acquisition (recruitment), Work Force Planning en Compensations & Benefits. Kijk hier voor meer informatie.

 

Top