Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Salesprofessionals bij Ricoh

Ricoh salesorganisatie

Met het hoofdkantoor van de Ricoh Group in Tokio, is Ricoh actief in meer dan 200 landen en regio’s. Ricoh Nederland vormt met zo’n 1.100 medewerkers een belangrijke Sales & Service-organisatie binnen Ricoh EMEA, Onze core business is het verkopen van slimme print-, document- en vergaderoplossingen en IT-diensten met alle bijbehorende services. Inmiddels generen wij 20% van onze omzet uit IT diensten waaronder Outsourcing-, Applicatie-  en Communication Services. Werken in onze salesorganisatie betekent werken in het hart van onze onderneming, samen met ondersteunende afdelingen met als gezamenlijk doel: een tevreden klant.

Waarom werken in de salesorganisatie bij Ricoh Nederland?

Ricoh biedt voor sales professionals diverse aantrekkelijke voordelen die je helpen om je verder te professionaliseren, je netwerk uit te breiden en je persoonlijk te ontwikkelen.

Sales Excellence Programma

Een meerjarig opleidingsprogramma speciaal voor sales om je talenten door te ontwikkelen. In je eerste jaar neem je deel aan diverse vakgerichte trainingen die uiteindelijk leiden tot een certificering als Professional Sales. Daarna stroom je door naar trainingen voor het Master Sales en uiteindelijk Executive Sales certificaat. Gedurende het programma ontvang je intensieve begeleiding en maak je kennis met toppers in het vak.

Lid Sales Management Association SMA

Ricoh Nederland is partner van de Sales Management Association SMA. De SMA is leider voor commercieel Nederland en het fundament voor het delen van kennis, kunde en best practices. Het platform voor commercieel succes wat jou gaat helpen je professioneel verder te ontwikkelen, je netwerk uit te bouwen en biedt de mogelijkheid jezelf te laten registreren als Sales Professional in het erkende SMA Salesregister. Dit sluit mooi aan op het Sales Excellence Programma. Je behaalde certificaten worden vastgelegd in het SMA register.

Customer Value Challenge

Elk jaar organiseert Ricoh op locatie bij een klant een salesdag, de Customer Value Challenge. Op die dag gaan salesteams met elkaar de strijd aan om tot het meest vernieuwende idee voor de klant te komen. Uiteindelijk is het de klant zelf die bepaalt welk team voor hem de meeste waarde heeft toegevoegd. Kijk hier voor een sfeerimpressie.

Aantrekkelijk portfolio: zowel qua klanten als producten & diensten

Ricoh is een organisatie in ontwikkeling. Naast printdiensten versterken we snel en stevig onze positie op het gebied van document- en vergaderoplossingen en (IT-)diensten. Met dit brede portfolio, en met de kennis en ervaring van onze mensen, helpen we klanten om anders en efficiënter te werken. Ook jij kunt bijdragen aan die verandering en het verschil maken voor onze klanten. Laat je inspireren op de pagina ‘onze klanten’, ga naar zo.ricoh.nl of bezoek ons contentplatform WerkTrends.nl.

Top Employer

Ook in 2017 heeft Ricoh Nederland weer het keurmerk TOP Employer verdiend. We hebben uitmuntend gescoord in de categorieën bedrijfscultuur, persoonlijke ontwikkeling en performancemanagement. Kijk hier voor meer informatie.

Inspirerende events

Regelmatig organiseren we sponsored- en kennisevents, waarbij we onze klanten ontvangen in een inspirerende setting. Enerzijds met het oog de relatie te verstevigen, maar ook om de kennis die we in huis hebben met hen te delen. Zodat onze klanten succesvoller kunnen zijn. Zo brengen we op het Ricoh Open -waarvan we sinds 2016 titelsponsor zijn- onze belofte ‘Anders werken, beter leven’ in de praktijk. Dat doen we onder andere met een pop-up Seats2meet-locatie, exposities  en een kennisprogramma met aansprekende trendwatchers en sprekers.  Onze relaties en 60.000 Ricoh Open-bezoekers maken op die manier kennis met Ricoh, onze merkbelofte, producten en kennis. Kijk hier voor een sfeerimpressie.

Customer Value Challenge

Elk jaar organiseert Ricoh op locatie bij een klant een salesdag, de Customer Value Challenge.

Inspirerende events

Regelmatig organiseren we sponsored- en kennisevents, waarbij we onze klanten ontvangen in een inspirerende setting.